Привіт всім!
Зійшов лід на водоймах і після багатьох перенесень різних змагань нарешті ми в дорозі. Їдемо на чемпіонат Рівненської області з берегового спінінга. 20-21 квітня 2013 року в районі села Набережне Хрінненцького водосховища відбулися дані змагання. Після тренування всі чекали на дуже цікаву боротьбу з великою кількістю "бонусів". Глибини в місці проведення змагань коливались від 2,5 до 4 метрів, а в зоні С не далеко від берега проходило русло. Дно водойми кам'янисте з великою кількістю водоростей. Риба, на яку можна було робити ставку: окунь, щука, присутні також судак і сом, але в уловах вони дуже рідкі гості. Після закінчення першого туру змагань стало зрозумілим, що великої кількості і бонусних екземплярів риби не буде. В загальному перший тур для нашої команди ІБІС ЗАХІД виявився досить успішним. Всі були з рибою. Окунь був дуже пасивний і лише правильний підбір їстівної гуми та ювелірної подачі приманки рятував від "0". Перепробував я дуже велику кількість гуми, але вистрілили приманки Bait Breath ( I. M. P. level 4 2", Leaf 1,5") KEITECH (Sexy impact 2,8) і Rains (Rockvib Shad 2" і Bubbling Shaker).
В другому турі змагань учасник нашої команди ІБІС ЗАХІД Слівінський Михайло стає перший в зоні. І в завершальному третьому турі команда виступила дуже вдало. Міша знову стає перший в зоні. Я беру найбільшу рибу змагань - щуку масою 1,214 кг. на Rains (Rockvib Shad 2") і стаю також першим в зоні. Руслан непогано відловився в своїй зоні. В загальному змагання були дуже напруженими і тяжкими. Риби було мало, багато спортсменів були з "0". Підсумком змагань стали такі результати: командний залік 1 місце - Сакура (м. Рівне), 2 - Антилома гну (м. Рівне) і 3 місце - Форсаж (м. Рівне). В особистому заліку переможцем змагань став наш партнер по команді ІБІС ЗАХІД Слівінський Михайло. Хочу побякувати організаторам і спортсменам за класні змагання. Особлива подяка компанії ІБІС за спонсорську допомогу нашій команді. Всім удачі. До зузстрічі на наступних змаганнях.
Отредактировано sasha1986 (2013-04-24 11:05:10)