Привіт всім!Коротенький звіт про чемпіонат чернівецької області.
Цей сезон розпочався не так активно і насичено для нашої команди, але все таки розмочили, вже другі змагання. На тренування традиційно нам не вдалось потрапити, все робота винувата, але на місце змагань приїздимо ще завидна. Рєзко ставим намет і йдем до друзів з інших команд, яким вдалося потренуватися, щоб отримати хоть якусь інформацію про активність риби і її вподобання.
Перший день змагань, ранок, виходим з палатки погода “супер” починається дощ дує “легенький” вітерець, так метрів 6 в с. все обіцяє що має бути “жара”. Приготування, кава і розходимся по зонах. Після старту одне радувало, що не було ловлі мега крупної риби на мормишку. Хоть улови спортсменів не радували великою кількістю хвостів, але окунь ловився нормальний 50-300г. судачок до 500г. А в зоні А попадалася щука але з дуже гострими зубами і тому на дуже велику кількість покльовок зубатої їхня реалізація була рівна 0. На вертушки і коливалки попадався маленький жерешок і голавль. Перший тур для нашої команди” Favorite Захід” закінчився нормально ми не лідери але далеко не відстаємо. В мене в улові за цей тур лише окуні, спрацювали наживки Reins BUBBLING SHAKER 3” і Reins G TAIL SATURN. В перерві між турами дізнаюся що в зоні С непогано клював судачок, а я якраз після обіду стартую в цій зоні і є надія що має бути веселіше.
17:00 старт другого туру. Початок не дуже, але потім знахожу рибу метрах в20-25 від берега на сходинці і під нею. Працює все той баблік і сатурн, і вистрілює новий сілікон в моєму арсеналі Jackall Scissor Comb 2,5". В зоні С як я і сподівався досить гарно брав судачок. Погода нас не жалувала вітер усилився, дощ і якщо перший тур я працював 1.5г. то тепер ставив ушасті 5г. і більше. Цей тур я відстрілявся краще ніж попередній і тому в особистому заліку піднявся вище в турнірній таблиці, мої тоже не підкачали і команда впевнено рухалась до призів. Але попереду ще один тур і розслаблятися не можна.
Ранок традиційно почався з кави, потім коротке приготування, і розходимся по зонах. Всі сподівалися що риба буде активна зранку і що 3-й тур порадує гарними уловами. А все вийшло з точністю до навпаки. Відзначилися ці три години великою кількістю 0.
Після закінчення змагань різко збираємся бо погода не давала розслабитися, і чекаєм на результати. Перемогла команда з Житомира "B2G" 2-гі "Буковинские щукари",а ми "Favorite Захід" 3-ті. Дякую всім спортсменам за чесну боротьбу, суддям і організаторам все було супер, на вищому рівні. Окрема подяка за матеріальну підтримку спонсору нашої команди компанії “ІБІС”. Ще раз дякую всім. До зустрічі на нових змаганнях. І пару фото:
Чемпіонат Чернівецької обл. (спінінг-берег) 31.05-01.06.2014 р.
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12014-06-03 21:50:21
Страница: 1