Всім привіт!!! І знову чергові змагання. Проводилися в с. Рівня, Рожнятівського р-ну ( 60 км. від Івано-Франківська), комерційні водойми на територіі відпочинкового комплексу “Михайлова колиба”. Організатором змагань виступила компанія “Флагман”, проводилися вони в особистому заліку в один день 15.06.2014р.
14.06. І от ми дружньою компанією, повним складом команди “Favorite Захід” їдем спочатку на коротке тренування, бо навіть уявлення не маємо, що то за водойма, а потім до товариша Купчак Ярослава команда “3-K” в Калуш. Приближаючись до місця проведення фестивалю-змагань відкривалися дуже гарні краєвиди Карпат, я хоч проживаю недалеко, але так близько ще не бачив гір. При під’їзді до водойми, Ярослав чекав нас на дорозі, щоб ми не заблудилися . Після привітання, дружніх рукопотискань, готуємся до легенької розминки і водночас розпитуємся , що як і почому, так-як Славік встиг вже пару годин потренуватися. В процесі тренування підтвердилася отримана інформація, риба клювала в основному мормишечна, але обіцяли нам місцеві що має бути і трошки більша. Нажаль багато часу у нас не було, але основну, поверхневу інформацію про водойму ми отримали. Рельєф водойми нагадував стадіон, а риба в основному окунь, досить велика кількість дрібної щучки і в незначній кількості попадався йорж, і карась. Організатори фестивалю-змагань виставили в положенні, що вся риба йде в залік і не важиться, а міряється довжина. Калуш в обличчі Славіка зустрів нас дуже гостинно, за вечерею приговорили майже 3 літри білих грибів , які Славік заготовив ще минулої осені, гриби во. І звичано перед сном приготування і обговорення тактики, хоч змагання проводяться в індивідуальному заліку,але ми команда, друзі.
Прибувши на водойму коротке приготування, розкладання по ячейках в коробці заздалегідь “розібраних на запчастини” м’яких приманок Jackall і Keitech. Традиційне жеребкування, шикування перед стартом і розхід по місцях. Всіх учасників було 50 чоловік приймали участь як досвідчені спортсмени і були такі що цей фестиваль став початком їхньої спортивної кар’єри. Відразу після старту перший заброс і є бонусний йорж на 150мм., головне щоб не останній, подумав я . І понеслося правильно обрана наживка Keitech на правильному гачку Decoy і 1г. вольфрамовий ушастік дали свій результат. Після першого туру я лідер, а мої напарники Руслан 2-й Міша 3-й. В другому турі на нас лежить дуже велика відповідальність, маємо не вдарити в бруд лицем. Коротка перерва і знову в бій. Початок 2-го туру був напружений риба малоактивна відмовлялася брати, але невдовзі я ловлю свого першго матросика , а потім ще парочку, вже веселіше. В підсумку доловлюю ще одну щучку, окунця,пару прикрих сходів під берегом і все фініш. Свою справу я зробив 2-й в цьому турі.
Після підбиття підсумків я 1-й Івашков Вадим Чернівчі 2-й, мій напарник по команді “Favorite Захід” Слівінський Міша 3-й, а Мудрей Руслан трошки не допрацював він 6-й. Дякую всім, спортсменам, організаторам все було супер. Особлива подяка за матеріальну підтримку нашому спонсору компанії “ІБІС”. До зустрічі в Дніпропетровську у наступному турі цього фестивалю, дуже чекаю цієї події. Всім НХНЧ, до зустрічі на змаганнях!!!! І традиційно пару фото……
"Рибальскі Ігри 2014"
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12014-06-19 01:41:57
Страница: 1